Nieuws en informatie over postzegels en munten verzamelen

Nederlandse postzegelshow Postex 2018

Voor elke postzegelverzamelaar wat wils Stichting Postex organiseert i.s.m. de Gezamenlijke Stuurgroep Evenementen (GSE), een samenwerkingsverband van de Koninklijke Nederlandse Bond van Filatelistenverenigingen (KNBF), de Nederlandse Vereniging van Postzegelhandelaren (NVPH) en PostNL, dit jaar voor de twintigste maal de nationale Postzegelshow POSTEX 2018. Een groots filatelistisch evenement voor de verzamelaar en het hele gezin. Met een actief kijk-doe- programma met onder andere: Jeugdfilatelie, handelarenstands, PostNL, Dag van de Postzegel, promotiestands van gespecialiseerde filatelisten verenigingen, tentoonstelling, postzegelbergen, gratis taxaties van verzamelingen en losse postzegels en nog veel meer. Ook voor niet-filatelisten is ruime aandacht zoals een tentoonstelling van Creatief met / door postzegels.Postex 2018 in Apeldoorn, feest voor het hele gezin.

200px-Epaulette_10c Eerste postzegel België Edel CollectiesVoor elke postzegelverzamelaar wat wils Stichting Postex organiseert i.s.m. de Gezamenlijke Stuurgroep Evenementen (GSE), een samenwerkingsverband van de Koninklijke Nederlandse Bond van Filatelistenverenigingen (KNBF), de Nederlandse Vereniging van Postzegelhandelaren (NVPH) en PostNL, dit jaar voor de twintigste maal de nationale Postzegelshow POSTEX 2018. Een groots filatelistisch evenement voor de verzamelaar en het hele gezin. Met een actief kijk-doe- programma met onder andere: Jeugdfilatelie, handelarenstands, PostNL, Dag van de Postzegel, promotiestands van gespecialiseerde filatelisten verenigingen, tentoonstelling, postzegelbergen, gratis taxaties van verzamelingen en losse postzegels en nog veel meer. Ook voor niet-filatelisten is ruime aandacht zoals een tentoonstelling van Creatief met / door postzegels.

De Postzegelshow POSTEX 2018 wordt gehouden in Omnisport, Voorwaarts 55, 7321 MA Apeldoorn. Openingstijden: vrijdag 19 oktober van 10.00 tot 17.00 uur zaterdag 20 oktober van 10.00 tot 17.00 uur zondag 21 oktober van 11.00 tot 16.00 uur. Toegangsprijs bedraagt Û 5,00 per persoon, de jeugd t/m 17 jaar heeft gratis toegang. Op vertoon van de ledenpas van de KNBF wordt een korting verleend van Û 1,00.

Bron: postex.nl

<< terug

 

<< terug

internationalpostagestamps

| Home | Informatie over postzegels | Informatie over munten |

Muntenheader