Nieuws en informatie over postzegels en munten verzamelen

informatiepostzegelsverzamelen

| Home | Informatie over postzegels | Informatie over munten |

Nieuwe winkel Postbeeld

Donderdag 8 april was het dan eindelijk zover. Na een lange voorbereiding en verbouwing opende Postbeeld in Haarlem de deuren van een geheel verbouwde en vernieuwde postzegelwinkel onder de veelbelovende en ook wel de nieuwsgierigheid prikkelende naam naam 'Philatelic Adventure Store'. Vier panden werden samengevoegd tot datgene wat volgens de trotse eigenaar Rob Smit 'De grootste en meest spectaculaire postzegelwinkel van Nederland' is. En met recht kan gezegd worden dat deze winkel een uniek concept heeft en zeker een bezoekje waard is.

Postbeeld heeft de afgelopen jaren al een sterke positie opgebouwd met haar internet webshop. Maar Postbeeld bewijst met deze nieuwe winkel ook nog steeds te durven investeren in een fysieke winkel. En net als de postorderactiviteiten pakt Rob Smit dit op geheel eigen en zeker vernieuwende wijze aan.

De opening werd verricht door 'Marilyn Monroe' en trok daardoor veel publiciteit.

De winkel is onderverdeeld in verschillende afdelingen, "The Old Stamp Shop", een soort winkel-in-winkel met een engelse sfeer waar de klassieke zegels zijn ondergebracht. Afzonderlijke afdelingen voor munten, partijen en occasions en een kaartenafdeling en tenslotte het 'Thematic Adventure'- de naam zegt het al, een eldorado voor de thematische verzamelaar die alleen al door de verlichting een hele bijzondere sfeer heeft. Ook krijg je in de winkel een kijkje achter de schermen van de postorderafdeling.

 

Bron: NVPH

 

<< terug

item4
Munten