Nieuws en informatie over postzegels en munten verzamelen

 

Kinderpostzegels 2017

Zie het Youtube filmpje

Kinderpostzegels 2017 ook verkrijgbaar via de website. Klik hier.

 

Kinderpostzegels en de LINDA.foundation slaan dit jaar de handen ineen om van de Kinderpostzegelactie een zo groot mogelijk succes te maken. Want hoe meer de Kinderpostzegelactie oplevert, hoe meer kinderen geholpen kunnen worden. Met een deel van de opbrengst van de Kinderpostzegelactie worden kinderen in Nederland die oproeien in armoede geholpen. Dit is een groep kinderen waar de LINDA.foundation zich ook sterkt voor maakt.

Linda de Mol doet een oproep om mee te doen aan de Kinderpostzegelactie. De opbrengst van de Kinderpostzegelactie gaat naar kinderen in Nederland die extra steun nodig hebben, waaronder kinderen die opgroeien in armoede. En naar kinderen in het buitenland, die niet naar school kunnen en moeten werken om bij te dragen aan het gezinsinkomen. Dit jaar gaat een deel van de opbrengst van de actie naar de LINDA.foundation. Lees hier verder over de samenwerking tussen Kinderpostzegels en Linda: http://actie.kinderpostzegels.nl/LIND...

 

In de herfst gaan bijna 200.000 kinderen uit groep 7 en 8 weer langs de deuren om Kinderpostzegels te verkopen. Het gros van de Nederlandse basisscholen doet mee de Kinderpostzegelactie. Van de verkochte Kinderpostzegels gaat een groot deel van het geld naar goede doelen in binnen- en buitenland. Dankzij de verkoop van de Kinderpostzegels worden kinderen uit Nederland en de rest van de wereld geholpen. Kom meer te weten over de Kinderpostzegelactie 2017 zoals datums, deelname, geldigheid, goede doelen en betalingen. Kinderpostzegels Al tientallen jaren lang gaan kinderen in het najaar langs de deuren om zoveel mogelijk Kinderpostzegels te verkopen. Al vele generaties zijn opgegroeid met deze traditie waaraan goede doelen zijn gekoppeld. Ieder jaar worden er ongeveer 2,5 miljoen bestellingen van Kinderpostzegels geplaatst, een ongelooflijk succes. Mensen die Kinderpostzegels hebben besteld herken je aan de bekende deurzegel bij de deurbel. Met de opbrengsten worden kwetsbare kinderen uit binnen- en buitenland geholpen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Behalve Kinderpostzegels worden er ook pleisters, kaarten en overige producten verkocht. Datum en thema 2017 In 2017 gaat de Kinderpostzegelactie van start op woensdag 27 september om 12.00 uur. Die dag en de dagen en weken erna zullen de kinderen langs de deuren gaan. Naar aanleiding van het aantal geplaatste bestellingen zullen de Kinderpostzegels worden besteld. Vanaf woensdag 8 november 2017 worden de Kinderpostzegels opgestuurd naar de klanten. Als je Kinderpostzegels hebt besteld heb je ze uiterlijk vrijdag 24 november 2017 in huis. Betaling van de Kinderpostzegels gaat via acceptgiro of eenmalige machtiging, er wordt niet contact afgerekend aan de deur. Het thema van 2017 is 'een goed thuis voor alle kinderen'. Geldigheid Kinderpostzegels Kinderpostzegels zijn voorzien van een cijfer 1. Hiermee wordt de tendens gevolgd waarbij er geen bedrag in euroƕs meer op vermeld staat. Hierdoor zijn de Kinderpostzegels ook nog geldig na tariefsverhogingen en hoeft er niet bijgeplakt te worden. Overigens zijn oude Kinderpostzegels waarop nog wel een eurobedrag staat vermeld nog gewoon te gebruiken, maar bijplakken kan noodzakelijk zijn. Deelname Deelname aan de verkoop van Kinderpostzegels gaat vaak via de basisschool. Het grootste deel van de Nederlandse basisscholen doet mee aan de verkoop van Kinderpostzegels. Ook zijn er nog andere manieren waarop de Stichting Kinderpostzegels geholpen en ondersteund kan worden. Meer informatie vind je terug op de website van de Kinderpostzegels. Scholen kunnen zich aanmelden via het scholenportaal.

<< terug

internationalpostagestamps

| Home | Informatie over postzegels | Informatie over munten |

Muntenheader