Nieuws en informatie over postzegels en munten verzamelen

informatiepostzegelsverzamelen

| Home | Informatie over postzegels | Informatie over munten |

Disneypostzegels zijn erg leuk om te verzamelen disneypostzegels

TNT Post heeft een Disneypostzegelverzameling op de markt gebracht. We kenden al de erg mooie Disney postzegelverzameling van Edel Collecties.

Heeft Edel Collecties de mooiste buitenlandse postzegels in de verzameling, TNT Post kiest ervoor om de Disney figuurtjes op persoonlijke postzegels te zetten.

3FM DJ Michiel Veenstra werd in de studio verrast door Donald Duck en Katrien Duck. Zij brachten hem feestelijke Disney postzegels voor zijn eigen verzameling. Van de overval zijn opnames gemaakt die in het programma ‘Met Michiel’ werden uitgezonden tussen 19.00 en 22.00 uur op 3FM.

Michiel Veenstra is al jaren fan van Donald Duck. Hij heeft een uitgebreide verzameling Donald Duck-gadgets. Veenstra: “Ik ben superblij met deze Donald Duck-postzegels. En ik vind het meer dan verdiend dat TNT Post Donald Duck deze eer heeft gegund.”   
   

Op 9 juni jl. vierde Donald Duck zijn 75-jarige filmcarrière waar ook in Donald Duck Weekblad veel aandacht aan werd besteed. Reden voor TNT Post om deze eigenzinnige eend te eren met zijn eigen postzegels. De Donald Duck-postzegels zitten in de Postbox Donald Duck. De Postbox is een nieuw product van TNT Post: een doosje met drie postzegels en drie ansichtkaarten rondom hetzelfde thema. De Postbox Donald Duck werd ontwikkeld in samenwerking met Donald Duck Weekblad.

 

terug >>

Munten

Edel Collecties postzegels en munten

De mooiste verzamelingen vindt u bij Edel Collecties.

www.edelcollecties.com